Программа  / фото rusbase.vc

Як йдеться в повідомленні на сайті Нацради з телерадіомовлення, "суд також ухвалив рішення залучити до участі у справі в якості співвідповідача компанію "Вертикаль-ТВ", яка ретранслює програми відповідача на території України".

Читайте такожНацрада судитиметься для анулювання ліцензій провайдерів, що ретранслюють російські програми

"Суд виніс ухвалу про забезпечення адміністративного позову, якою зобов'язав "Вертикаль-ТВ" та провайдерів програмної послуги, які уклали угоди з цією компанією, тимчасово припинити ретрансляцію в багатоканальних телемережах на території України іноземної програми "ТВ Центр-International" до вирішення справи по суті. Постанова підлягає негайному виконанню", - підкреслюється в повідомленні.

Відео дня

Попереднє судове засідання, на яке будуть викликані представники всіх сторін, призначено на 4 серпня.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці червня Нацрада з телерадіомовлення звернулась в Окружний адміністративний суд Києва з позовом щодо припинення ретрансляції на території України іноземної програми "ТВ Центр-International".

Раніше Київський адміністративний суд прийняв рішення на час розгляду позову припинити трансляцію російських каналів "Перший канал. Всесвітня мережа", "РТР-планета", "Росія-24" і "НТВ-Мир".