Фото: Facebook МИД

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Києві повідомив заступник директора Департаменту політики та комунікації Міністерства закордонних справ України Василь Зварич.

За його словами, відповідно до положень Віденського документа, відповідь має бути надіслана протягом 48 годин з моменту отримання запиту.

Як сказав Зварич, МЗС не очікує на змістовну відповідь з боку Росії, оскільки вона вже неодноразово ігнорувала взяті на себе зобов'язання.

Відео дня

Читайте такожТуск: Росія може вести в Україні війну без правил“У той же час ми сподіваємось, що наші запити привернуть увагу інших країн-учасників ОБСЄ і стануть важливим індикатором агресивних підготувань, які здійснює Росія по відношенню до України”, - зазначив Зварич.

Читайте такожМЗС назвав цинічною пропозицію РФ про міжнародну гуманітарну місію на ДонбасіВін пояснив, що у зв'язку з тим, що РФ оголосила про проведення протягом 4-8 серпня масштабних військово-повітряних навчань, українська сторона знову направила до Росії запит з вимогою надати пояснення щодо мети цих начань.