Фото: Alex Osinskiy / facebook.com

Як повідомили УНІАН у прес-службі Донецької міської ради, наразі обстановка в Донецьку «залишається вкрай напруженою - артобсрілу було піддано місто Моспіне, яке є адміністративною одиницею Пролетарського району».

Відео дня

У результаті артобстрілу повністю знищено житловий будинок №1, частково пошкоджено будинки №№8, 12, 14 на вулиці Мічуріна і 15, 15а на вулиці Жовтневій. Один зі снарядів упав на футбольне поле школи №137, вибуховою хвилею вибило шибки в навчальній установі. Пошкоджена також будівля залізничної станції.

Читайте такожУ Донецьку у відділення стоматології міськлікарні влучив снаряд: 1 людина загинула, 2 – поранені

У міськраді констатували, що сьогодні постраждали три мирні жителі, одного з яких доставлено до лікарні з осколковими пораненнями.

Крім того, є повідомлення про те, що снаряди вибухали в Куйбишевському районі (проспект Васнєцова) і мікрорайоні Текстильник Кіровського району, але дана інформація перевіряється.

Читайте такожУ Донецьку вночі обстріляли два райони: загинули 3 мирних мешканців, 5 поранені

Проте в міськраді запевнили, що системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі.

Громадський транспорт рухається міськими автомагістралями відповідно до графіка. Обмежено рух автобусів за маршрутом №42 - вони доїжджають тільки до зупинки вулиця Островського.