Лисенко / УНІАН


Як передає кореспондент УНІАН, про це Лисенко заявив сьогодні на брифінгу.

“Ці дані не є правильними. Якщо мова йде про цифри, що в рази перевищують офіційні, то це розповіді для терористів, щоб підняти їхній бойовий дух. Насправді наші дані вірні, і ми пропонуємо журналістам використовувати саме їх, щоб вони розуміли і не ховали людей, які зараз воюють”, - сказав Лисенко.

Говорячи про заручників та полонених, що знаходяться у полоні терористів, Лисенко зазначив, що на даний час достеменних даних щодо кількості цих осіб немає.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні Лисенко поінформував, що минулої доби у зоні АТО загинув один український військовослужбовець, 28 отримали поранення.

Читайте такожУ зоні АТО затримали бойовика, який виконував функції ката

Також сьогодні, 19 серпня, радник заступника міністра оборони України зі звільнення полонених і заручників Василь Будик заявив, що більш як 1 тис. заручників, серед яких військовослужбовці, цивільні та журналісти, залишаються в полоні у терористів на території так званих ДНР і ЛНР.

Разом з тим, 15 серпня уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на сході України Ірина Геращенко повідомляла, що у заручниках бойовиків на Донбасі перебувають щонайменше 160 громадян України.