Архієпископ Кримський Климент розповів про роботу ФСБ

Про це повідомляє Крым.Реалии з посиланням на архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента.

«Я знаю, що деякі священики були змушені підписати папери про співпрацю з ФСБ. Ми повертаємося в далекі комуністичні часи, коли КДБ мало вплив на священиків», - сказав він.

За словами архієрея, основні питання, які цікавлять представників ФСБ, які стосуються діяльності самого Климента, його кола контактів, планів, маршрутів пересування. Разом з тим, незважаючи на таку ситуацію, архієпископ Сімферопольський і Кримський не планує залишати півострів.

Відео дня

Читайте такожУ будинку кримської активістки Богуцької провели обшук: вилучили оргтехніку, жінку забрала поліція«Я з Криму добровільно не поїду. По-перше, тут моя паства, по-друге, я - корінний кримчанин. По-третє, у мене немає благословення. Все, що було зроблено за ці роки зроблено моїми руками і руками моїх парафіян, кинути все це на розтерзання було би духовним злочином», - заявив владика Климент.

Читайте такожПатріарх Філарет написав до Константинополя з проханням дати оцінку брехні глави РПЦ КирилаЯк повідомлялося раніше, з 15 священиків Української православної церкви Київського патріархату в Криму залишилося тільки дев'ять.