Голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що навіть підписання політичної угоди не гарантуватиме безперервної роботи українського парламенту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам після закінчення зустрічей з фракціями коаліції.

«Навіть підписання політичної угоди не дасть стовідсоткової гарантії безперервності роботи ВР», - сказав А.ЯЦЕНЮК.

Відео дня

За його словами, згодом з’являться нові приводи для того, щоб спровокувати чергову парламентську кризу. Але у будь-якому випадку, зазначив А.ЯЦЕНЮК, треба розпочати роботу і зайти до сесійної зали.

Голова ВР наголосив, що він в жодному випадку не переоцінює роль і місце політичної угоди. «Але це сьогодні вихід з цієї політичної ситуації. Так, тимчасовий, так, можливо, не самий досконалий, але вихід, і тому я наполягаю на підписанні цього документа», - сказав він. А.ЯЦЕНЮК наголосив, що цю ідею підтримують і 4 фракції Верховної Ради, крім КПУ.

Він повідомив, що переговори лідерів фракцій щодо політичної угоди відбудуться у понеділок об 11.00. Впродовж суботи, зазначив А.ЯЦЕНЮК, він доопрацює текст політичної угоди, а в неділю розішле всім фракціям.