REUTERS


Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

У повідомленні зазначили, що сьогодні, 11 вересня, під час засідання Штабу територіальної оборони Маріуполя міський голова Юрій Хотлубей - керівник Штабу заслухав доповіді керівників силових відомств щодо виконання поставлених раніше завдань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДепутати міськради Маріуполя будуть патрулювати вулиці

Відео дня

Так, глава УВС доповів про виконання доручення щодо охорони міста, про те, що патрулювання проходить як силами міліції міста, так і силами дружинників. В нічний час патрулі посилюються. Під посиленою охороною в Маріуполі знаходяться всі об`єкти, що являють техногенну небезпеку та об`єкти, задіяні в забезпеченні життєдіяльності міста, запевнили правоохоронці.

Керівник міського управління ДСНС доповів про продовження робіт щодо виявлення нових місць укриття для мирних жителів. І зазначив, що у сприянні з інженерами Штабу АТО зараз відпрацьовуються можливості спорудження та пошуку місць, придатних для укриття.

Читайте такожАктивність бойовиків поблизу Маріуполя і Новоазовська відсутня

Також в міськраді повідомили, що 13 вересня, о 10.00, в приміщенні Іллічівської районної адміністрації відбудеться заняття з питань цивільного захисту з населенням району, в якому можуть взяти участь всі охочі мешканці Маріуполя.