Нараду Путіна з Шойгу висміяли в мережі / фото соцмережі

Відео (можливо, змонтоване) зустрічі президента Росії Володимира Путіна з міністром оборони Сергієм Шойгу досі активно обговорюють у соцмережах. 

УНІАН зібрав найоригінальніші реакції користувачів.

В четвер, 21 квітня, російські пропагандистські ЗМІ показали кадри з нібито зустрічі президента РФ з очільником російського оборонного відомства.

На відео міністр доповідає про ситуацію в Маріуполі і "успіхи" російських загарбників в місті. Путін натомість оголошує про плани відмовитись від штурму маріупольського заводу "Азовсталь". 

Короткі кадри з цієї зустрічі не могли не спантеличити. Дивних деталей - чимало. Це і неприродня поза президента, і цивільний одяг міністра, і незвично короткий стіл (останнім часом лідер країни-агресора надавав перевагу зустрічам за абсурдно довгими столами).

Дивною користувачам мережі видалася і поведінка обох учасників зустрічі. Дехто припускав, що міцно тримаючись за стіл Путін намагався приховати, що в нього дрижать руки. Шойгу тим часом ледь стримувався від того, щоб нервово притоптувати ногою. Все це вилилося в численні меми про стан обох. 

Висловлювали й думку, що відео змонтоване і насправді наживо Путін та Шойгу не зустрічались. Зокрема, радник голова ОПУ Олексій Арестович зауважив:

"Путін вчепився рукою в стіл, у нього задерті штани, надто короткі, у нього видовжені скроні, ніби він не стригся давно. У якийсь момент миготять квадратики в районі голови, що викликає відчуття, що його цифровізували, як стюардес", 

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко припустив, що насправді Путін сидить біля телевізора, а Шойгу – це примонтована людина на відео.  

Іншим видавалося, що примонтували насправді голову Путіна. 

У будь-якому разі користувачам соцмереж було до вподоби фантазувати про те, хто ще міг би взяти участь в цій зустрічі.

Цікаво, що на цьому тлі пригадали і стару цитату Путіна про небезпеку того, аби триматися за своє крісло зубами. 

Вас також можуть зацікавити новини: