Подоляк звинуватив Медведчука в обмані / фото УНІАН

Нардепу і одному з лідерів ОПЗЖ Віктору Медведчуку "варто подумати про своє майбутнє" після введення санкцій проти його колеги Тараса Козака.

Про це заявив радник глави офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк, пише "РБК-Україна".

Він запевнив, що будь-яка діяльність проти України отримає законну відповідь з боку чинної влади. У тому числі і пов'язана з підтримкою окупаційних структур і фінансована з Росії.

Відео дня

Читайте такожПорошенко пояснив, чому за своєї каденції не заблокував "канали Медведчука"

"Після 2014 року пан Медведчук думав, мабуть, що зможе обманювати всіх і завжди, використовуючи, в тому числі і фактично фіктивних власників своїх компаній. Але всіх і завжди обманювати не вдасться. Будь-яка діяльність, спрямована проти України і пов'язана з підтримкою окупаційних структур або контролем з боку держави - агресора, буде отримувати законну відповідь", - заявив Подоляк.

Санкції проти Козака та його телеканалів: що відомо

  • 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій щодо нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака і 8 компаній, які є засновниками телеканалів "112 Україна", "ZIK" і "NewsOne".
  • Мовлення цих телеканалів припинений у цифровому мультиплексі і кабельних мережах в ніч на 3 лютого.
  • Прес-секретар президента України Юлія Мендель заявила, що телеканали "NewsOne", "ZIK" і "112 Україна" фінансувалися з боку Росії, а їх блокування "не має нічого спільного з наступом на свободу слова".