У 'Право на владу' обговорюють новий законопроект про всеукраїнський референдум (наживо)

Темою програми стане нещодавно зареєстрований у парламенті президентський законопроект «Про народовладдя через всеукраїнський референдум». 

Читайте такожРазумков спрогнозував, коли ухвалять президентський законопроект про всеукраїнський референдум

Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями обговорить, що передбачається у новому законопроекті про референдум, та що чекає українців після його прийняття – справжнє народовладдя, децентралізація чи федералізація. А також чи стане він причиною конфлікту мерів міст з центральною владою, відкривши шлях до зміни територіального устрою України. 

Відео дня

У програмі візьмуть участь: Президент України (1991-1994) Леонід Кравчук, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, народний депутат від фракції партії ВО «Батьківщина» Сергій Власенко, колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, журналіст, представник Донецька у політичній підгрупі на Мінських переговорах Денис Казанський, народний депутат України V, VI, VII скликань, т.в.о. заступника глави адміністрації президента у 2014 році Андрій Сенченко, директор Інституту розвитку територій Юрій Ганущак, голова аналітичного центру "Донбаський інститут регіональної політики" Енріке Менендес.

Дивіться новий випуск «Право на владу» вже сьогодні о 21.45.

Нагадаємо, що як і раніше, на період карантину всі прямі ефіри «Право на владу» проходять без глядачів у залі.