Михайло Подоляк розкритикував "голубів миру" / фото УНІАН

В Офісі президента України не розуміють, чим керуються представники демократичних країн, коли пропонують Україні піти на поступки "кровожерливим" росіянам. Про це заявив радник голови ОП Михайло Подоляк.

Він зазначив, що Росія, пропонуючи переговори, насправді закликає до того, аби їй не лише дали змогу уникнути воєнної поразки та покарання за скоєні злочини, але й дозволили продовжувати "вбивати, ґвалтувати, захоплювати".

Але й ті, "хто комфортно сидить за тисячі кілометрів від війни" та пропонує Україні погодитися на переговори, на думку Подоляка, насправді теж пропонують дозволити Росії скоювати злочини і надалі – "поки світ остаточно не захлинеться демократичною кров'ю й не визнає тиранів глобальними лідерами".

Відео дня

"І якщо з кровожерливістю росіян усе зрозуміло, то що рухає окремими громадянами Країн Демократії, які так і не зрозуміли суті цієї війни, її природи та справжньої мети Росії? І навіть не хочуть усвідомити мотиви тих, хто, втрачаючи близьких, захищає своє право на власне життя та свободу", – питає представник ОП.

Україні пропонують домовлятись з РФ

Як писав УНІАН, нещодавно у Росії знову заговорили про нібито готовність до переговорів з Україною. Один з помічників Путіна Юрій Ушаков сказав, що Росія готова до переговорів з Україною, але від української сторони останніми місяцями не було навіть натяків на нові контакти.

Також ми розповідали, що американський мільярдер Ілон Маск заявив, що Україні час розпочати переговори з Росією, щоб уникнути нових смертей на фронті. Крім того він висловив свої "симпатії" російським солдатам, які, на його думку, проти своєї волі опинилися на фронті та нібито не мають ненависті до українців.

Вас також можуть зацікавити новини: