Чорновол розповіла, як побила Шабуніна, за те, що він заважав їй ламати схеми Яценка / УНІАН

Колишня нардепка та урядова уповноважена з антикорупційної політики Тетяна Чорновол заявила, що побила керівника "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна за те, що він заважав їй "зруйнувати схему Яценка".

У минулий четвер в справі Майдану Тетяні Чорновол змінили запобіжний захід на особисті зобов'язання. Одне з них - заборона на спілкування з нардепом Антоном Яценком, який виступає свідком у справі про штурм офісу "Партії регіонів" та смерть одного зі співробітників офісу. У свою чергу Чорновол стверджує, що своїм свідченням у цій справі Яценко мстить їй за те, що вона звинувачувала його в корупції, коли була урядовим уповноваженим з антикорупційної політики.

Відео дня

У своєму пості на фейсбук Чорновол також розповідає, як побила керівника "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна, звинувачуючи його в сприянні корупції, про що сам Шабунін ніде не згадував. "...Шабунін.  Він якраз з задоволеною либою випливав з кабінету Семерака", - пише у Фейсбуці Чорновол.

Вона заявила, що Шабунін їй "не допомагав зруйнувати схему Яценка, він навпаки топив всі її ініціативи", тому вона його побила: "Шабунін відлетів до стіни, тоненька цівка крові побігла у нього з носа".

"Якщо назвався антикорупціонером, то повинен допомагати в боротьбі з корупційними схемами. А якщо ні, то це - зрада", - заявляє Чорновол.