У Верховній Раді - спалах коронавірусу / фото УНІАН

Верховна Рада наступного пленарного тижня, який почнеться 17 листопада, працюватиме, попри спалах  COVID-19 серед народних депутатів.

Про це заявила в ефірі телеканалу "Україна 24" заступниця голови парламентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук. За її словами, в понеділок на погоджувальній раді має бути обрана модель роботи в нинішніх умовах.

Читайте такожЩоб створити законодавство: Зеленський пропонує повний аудит проведених реформ

Відео дня

"Зараз запланований повноцінний тиждень роботи Ради. Але, знову ж таки, щоб внести зміни до календарного плану, потрібно хоча б зібратись у вівторок і спільно випрацювати це рішення. В понеділок буде погоджувальна рада, будуть представники усіх фракцій, і очевидно, якийсь з тих варіантів буде обрано", - зазначила Кравчук.

За її словами, "однозначно у вівторок пленарне засідання Ради відбудеться".

"Якраз потрібно таким чином планувати порядок денний у вівторок, щоб розглянути найбільш нагальні питання, яких чекає практично вся країна. Я особисто за те, щоб Рада повноцінно працювала, але треба дивитись на кількість хворих депутатів, тих, хто перебуває на самоізоляції. Очевидно, в понеділок модель роботи буде спільно знайдена", - сказала депутатка.

Коронавірус в керівництві Верховної Ради

  • 11 листопада Дмитро Разумков заявив, що захворів на COVID-19.
  • 12 листопада Руслан Стефанчук повідомив, що також отримав позитивний тест на коронавірус.
  • Наступний тиждень у парламенті є пленарним. У ситуації, коли засідання не можуть вести ні Разумков, ні Стефанчук, ці обов'язки переходять до заступниці голови ВР Олені Кондратюк.