'Снаряди брехні в окупантів вичерпуються': Зеленський про фейк щодо його госпіталізації

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що наявний потенціал для усіх форм російської агресії неодмінно вичерпається.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

Зеленський зауважив, що на тлі регулярної військово-політичної і дипломатичної активності "було сьогодні трішки дивно почути, що з'явився старий-новий фейк російської пропаганди про мене".

Відео дня

"Що нібито я в реанімації, що нібито обов'язки глави держави виконує Руслан Стефанчук. Ну, що можна сказати... Раніше майже щотижнево російські пропагандисти і посадовці вкидали фейки про те, що я нібито кудись поїхав з України або нібито не виконую свої обов'язки. Потім це все припинилось. І ось знову викидають такі примітивні речі", - констатував він.

Глава держави додав, що схоже на те, що "навіть снаряди брехні в окупантів вичерпуються - не здатні придумати нічого нового".

"Неодмінно вичерпається і наявний потенціал для усіх форм російської агресії, в тому числі для наступальних дій на фронті і терору проти наших міст. Ми зробимо все, щоб прискорити це. І саме на цьому наголошуємо в усіх контактах з нашими партнерами", - сказав Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 липня, українська радіогрупа TAVR Media заявила про кібератаку на мережу радіостанцій та попередила, що поширена в ефірі інформація про проблеми зі здоров'ям Зеленського не відповідає дійсності.

TAVR Media - радіогрупа в Україні, до якої входять: Хіт FM, Kiss FM, Radio ROKS, Radio Relax, Мелодія FM, Наше Радіо, Classic Radio, Radio Jazz, Радіо Байрактар.