Яєчний рулет з омлету / фото ua.depositphotos.com

Яєчний рулет - це ніжна і повітряна закуска, яка здивує ваших гостей. Приготувати її буде нескладно навіть новачкам на кухні - цей легкий і симпатичний рулет вимагає мінімум часу і зусиль. Ніжна структура омлету добре поєднується з сиром, зеленню, часником і шпинатом. За бажанням в начинку можна загорнути будь-які овочі або м'ясні продукти на ваш смак.

Яєчний рулет з сиром і часником

  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Сметана - 100 мл.
  • Сир твердий - 70 г.
  • Плавлений сир - 150 г.
  • Часник - 2 зуб.
  • Цибуля зелена - 10 г.
  • Петрушка - 10 г.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сметана - 2 ст. л для начинки.

Яйця розбити в миску, посолити і збити блендером. Додати сметану і ще раз збити. Форму для запікання вистелити пергаментом і змастити олією. Вилити у форму суміш яєць зі сметаною. Випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів. Дістати омлет з форми і остудити, залишити його на папері.

Для начинки твердий і плавлений сири натерти на тертці, додати тертий часник і дрібно посічену зелень. Додати майонез і сметану, перемішати. Начинку рівномірно розподілити по одній стороні омлету. За допомогою паперу закрутити рулет і відправити в холодильник на 30 хвилин. Розрізати на однакові порції і подавати до столу.

Відео дня

Яєчний рулет зі шпинатом

Рецепт яєчного рулету зі шпинатом / фото everydayme.ru
  • Яйця - 6 шт.
  • Молоко - 30 мл
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Сіль - за смаком.

Для начинки:

  • Цибулина - 1 шт.
  • Шпинат - 300 г.
  • Гриби - 250 г.
  • Молоко - 350 мл
  • Борошно - 50 г.
  • Сіль - за смаком.
  • Сир фета - 100 г.

Яйця збити з сіллю і молоком блендером. На гарячій сковороді з маслом посмажити чверть яєчної суміші. Потім зробити ще три омлети. У глибокій сковороді обсмажити дрібно нарізані цибулю і гриби. Додати борошно, перемішати, повільно влити молоко. Посолити, накрити кришкою і готувати на повільному вогні протягом декількох хвилин. Додати дрібно нарізаний шпинат і готувати ще кілька хвилин на маленькому вогні. У кожен омлет покласти начинку, додати кубики сиру фета і загорнути в рулет.

Читайте також інші рецепти: