Вчительці довелося вибачатися перед батьками / фото:Олексій Булатов/Комсомольська правда

У Єкатеринбурзі вчителька ліцею імені Дягілєва змусила першокласників по черзі писати на дошці слово «жопа», щоб знайти за почерком того, хто написав це слово на парті.

Про це повідомляє регіональне видання «Е1».

«Хтось написав це слово то на парті, то на дошці, і психолога з класним керівником потрібно було визначити за почерком. Посадили весь клас і змусили всіх прописувати. Там навчаються творчі діти, деякі, можливо, навіть такого слова в сім'ї не чули, а в освітньому закладі змусили прописати! Я, звичайно, розумію, що діти в автобусах і на вулиці і не таке почують, але, вибачте, в освітньому закладі...» - розповіла читачка Олена.

Відео дня

Читайте також"Діти креативні, молодці": російський депутат похвалив школярів за БДСМ-випускний

В управлінні освіти підтвердили, що такий інцидент дійсно стався в 1-Б класі ліцею імені Дягілєва.

За словами Олени, вчителька вибачилася перед батьками.

«Вчителю оголошено догану, розглядається питання про її професійну відповідність. На жаль, це так. Я батькам приніс свої вибачення», - розповів директор ліцею Андрій Кадочніков.

Нагадаємо, у 2013 році президент Росії Володимир Путін приїхав в курганську школу, щоб привітати учнів з початком занять. У кабінеті інформатики Путіна зацікавила інтерактивна дошка. Вчителька розповіла, що на ній можна писати не тільки спеціальною ручкою, але і просто пальцем.

Путін негайно підійшов до дошки і намалював фігуру. "Це вам на пам'ять", - звернувся президент до учнів. "Що це?", - запитав один з тих, що сиділи в класі школярів. "Це кішка. Вигляд ззаду", - відповів Путін.