В місті Оха міг з'явитися осередок "бійцівського клубу" / okha65.ru

У Сахалінській області РФ прокуратура перевіряє інформацію про організацію вуличних кулачних боїв між підлітками. У бійках могли брати участь не менше 160 осіб.

Читайте також"Кадировець" жорстоко вбивши спецназівця на очах у поліції

"Охинська міська прокуратура перевіряє відомості про організацію на території Охинського міського округу вуличних кулачних боїв за участю неповнолітніх. В рамках перевірки буде дана оцінка своєчасності та повноти діяльності органів системи профілактики бездоглядності і правопорушень неповнолітніх в місті Оха щодо припинення подібних фактів", - цитує повідомлення відомства «Інтерфакс-Росія».

Відео дня

Інформація про масштаби «бійцівського клубу» з'явилася в місцевих ЗМІ - боях могли брати участь не менше 160 підлітків. За словами очевидців, підлітки збираються в місцевому парку групами і влаштовують бої, знімаючи їх на відео.

Як повідомляє okha65.ru у соціальній мережі «ВКонтакте» з'явилася група, в якій молодь запрошують на бої без правил.

З публікацій в цій групі стало відомо, що організатори шукають добровольців (вік «бійців» від 13 до 15 років), готових вийти на бій 1 на 1, який реалізується 5-ма раундами за 5 хвилин. Там же публікують розклад боїв.

«Правил немає. Бій закінчується або нокаутом, або здачею суперника», — йдеться в одній з публікацій. Стверджується, що журналісти знайшли відеозаписи боїв, але публікувати відео не стали.

Раніше в Москві старшокласники зібрали «бійцівський клуб» з дітей і робили ставки на бої.