Викладач СПбДУ Олег Соколов, підозрюваний у вбивстві аспірантки Анастасії Єщенко, планував вчинити суїцид в костюмі Наполеона.

Про це в суботу, 9 листопада, повідомляє 47news.

Відео дня

Читайте такожУ Росії таксисти до смерті забили пасажира за відмову платити (відео)

За даними видання, він розповів слідству, що планував звести рахунки з життям після того, як позбавиться від частин тіла своєї 24-річної учениці Анастасії Єщенко. Він планував покінчити з собою в костюмі Наполеона в Петропавлівській фортеці на очах у туристів. З собою він хотів взяти прощального листа, а вдома залишити заповіт.

Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому знаходилися відрізані руки вбитої. Сам Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням. Чоловік зізнався, що перебував зі своєю колишньою студенткою у відносинах і вбив її після сварки. Прийшовши в себе, він вирішив розчленувати тіло і позбутися від нього. Під час розчленування він багато пив, щоб не втратити свідомість.

У квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки і її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет.