На момент злочину чоловік був осудний / Pixabay

Кемеровський обласний суд засудив до в'язниці колишнього співробітника Росгвардії за вбивство дворічної дівчинки.

Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Слідчого комітету Росії.

За даними слідства, у вересні 2018 року 23-річний мешканець Кемерова наглядав за дочкою своєї 19-річної знайомої, якої не було вдома. Дівчинка перекинула тарілку, коли молодий чоловік годував її. Він відніс дитину у ванну, щоб умити, але та вередувала і відверталася від води. Розлютившись, чоловік направив струмінь води в обличчя дівчинки.

Відео дня

Читайте такожУ Росії чоловік хотів викинути частини жіночого тіла у смітник ї "спалився"

Коли його знайома повернулася, він розповів їй, що її дочка загинула випадково, і запропонував нікому про це не розповідати, а поховати дитину таємно, щоб їх не звинуватили у вбивстві. На наступний день вони закопали тіло в лісі.

Занепокоїлася про безвісне зникнення дитини її прабабуся. Жінка кілька місяців цікавилася в онуки здоров'ям її дочки, а також просила її привести до неї дитину. Та придумувала різні приводи, щоб не зустрічатися з родичкою. У результаті бабуся звернулася до поліції.

Її онучка розповіла, що дитина подавилася їжею і загинула, після чого її поховали в лісовому масиві.

Слідчі з'ясували, що до справи причетний 23-річний близький знайомий матері дитини. Його затримали, він дав свідчення і показав місце поховання. На момент злочину він був осудний. Після цього молодого чоловіка звільнили з Росгвардії, де він проходив службу. Рішенням суду він засуджений до 17 років колонії суворого режиму.

У відношенні матері загиблої дівчинки за невиконання обов'язків по вихованню неповнолітньої дитини матеріали були передані в органи поліції.

Як повідомляв УНІАН, у Москві чоловік напав на свою колишню дружину з ножем, яка відмовилася віддавати йому дитину.