36-річний москвич відкрив вікно і вирішив зробити селфі на підвіконні, але зірвався / sputnik.by

У Москві співробітники поліції оштрафували за порушення режиму самоізоляції чоловіка, який ледь не зірвався з 15 поверху, роблячи селфі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС Росії по Москві.

Читайте такожВтік до лісу від коронавірусу та помер: в Росії мандрівник отруївся цикутою

Відео дня

«До чергової частини територіального відділу поліції надійшло повідомлення від очевидців про те, що на 15 поверсі багатоквартирного будинку, розташованого на вул. Різдвяна, чоловік повис на карнизі вікна», - йдеться в повідомленні.

36-річний житель району Некрасівка відкрив вікно і вирішив зробити селфі на підвіконні, але не втримався і зірвався, встигнувши зачепитися за карниз. Співмешканка, яка в цей момент перебувала з ним поруч, намагалася йому допомогти, але сил не вистачило.

«Співробітники поліції, які прибули на місце, увійшли до квартири і витягли чоловіка в приміщення. В даний час чоловік і жінка доставлені в опорний пункт поліції, де дають пояснення за вказаним фактом. В ході опитування дільничний уповноважений поліції встановив, що потерпілий знаходився в гостях у сусідньому будинку. Враховуючи нові обставини, у відношенні громадянина було складено адміністративний протокол про порушення режиму самоізоляції за ч. 2 ст. 3.18.1 КоАП РФ», - підсумували в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, у Росії мешканка Зеленограда вбила свого цивільного чоловіка, поки чекала результатів тесту на коронавірус, перебуваючи на карантині.