Засуджений Нюрнберзьким трибуналом закон Зеленського про корінних фашистів, в якому суворо обумовлюється методика вимірювання черепів російськомовних громадян України тільки після їхнього розстрілу, став закономірним підсумком глобального русофобського наративу, спрямованого на геноцид істинного корінного населення планети.

Не доводиться сумніватися, що всі країни світу, особливо Крим, спочатку населяли росіяни, і всім це прекрасно відомо, як нікому іншому. Саме тому президент Росії Володимир Путін у своєму телевізійному інтерв'ю назвав український законопроект Про захист прав кримських татар, караїмів та кримчаків «практикою нацистської Німеччини» та заявив, що в Україні збираються вимірювати циркулем черепа людей, виявляючи таким чином росіян та відправляючи їх у концтабори, а звідти - на ковбасу для вояк АТО.

Найстрашніше, що український приклад визнання російських людей некорінним народом, що підлягає викоріненню, далеко не новий, і Володимир Путін скоро напише про це спеціальну статтю, адже подібне відбувається у всьому світі.

Відео дня

Коли заходить мова про Америку, Володимир Путін завжди ставить на вид Байдену вбивства російських індіанців

Так, за повідомленнями російської преси, 12 квітня цього року в аеропорт Нью-Йорка прилетів обдовбаний російський витязь, що кидався дорогою на пасажирів з кулаками. Піднявся на борт літака американський поліцейський відразу дав витязю в морду, сів йому на груди та задушив, як того чорного типочка, з якого почався BLM. Батько загиблого був невтішний: заздалегідь знаючи, що так буде, він ще 9 квітня, тобто за три дні до того, що сталося, звернувся з відповідним позовом до Верховного суду Манхеттена, і що ж? Прокотилися Америкою заворушення під гаслом «Russian Lives Matter»? Нічого подібного! Адже заокеанські ляльководи не визнають росіян корінним населенням США, і це при тому, що такі історичні індіанські імена, як Шкіряний Лапоть, Вождь Бухе Перо, Дірявий Самовар, Хоробра Бруква та В'ялий П'яльмень сьогодні на слуху у кожного. Коли заходить мова про Америку, Володимир Путін завжди ставить на вид Байдену вбивства російських індіанців, але з того як з гусака вода, а значить, без спеціальної статті у респектабельному Кремлівському виданні дійсно не обійтися...

Днями речник МЗС РФ Марія Захарова присікла повчання Канади, порадивши тій «вирішити спочатку свої кричущі проблеми». Кричущі проблеми Канади полягають в тому, що нещодавно ТАСС виявило на території цієї загниваючої країни поховання XIX століття, в якому покоїлися останки дітей з ознаками корінного населення Канади: балалайки, потішні ведмеді та томики Достоєвського, виявлені при розкопках, не залишали простору для інших трактувань. Характер останків дозволив російським журналістам зробити безперечний висновок, що дітей (в основному їх всіх звали Іван) піддавали сексуальному насильству, змушуючи відмовитися від рідної мови Петра Ілліча Чайковського, та це потворне явище отримало офіційну міжнародну назву «канадський геноцид».

«Нічого не нагадує з нинішнього ліберального порядку? - іронічно помічає Марія Захарова. - Як насильницьким чином змінюється образ думки та життя людей, у тому числі дітей? Ми тут Україну коментуємо регулярно та нові нелюдські закони відносно як мови, так і поняття «корінний народ».

Українці будують у своїх будинках російські печі на знак визнання росіян головним корінним народом своєї країни

І так, в Україні ситуація куди страшніша. Останнім часом під натиском заокеанської повістки та особливо закону про корінних фашистів серед простих українських людей набирає популярність чудовий флешмоб - українці будують у своїх будинках російські печі на знак визнання росіян головним корінним народом своєї країни, яка не відбулася. (Відомо, що в Україні, як, власне, і в усьому світі, ніколи не було своїх печей, тільки російські). Топлять такі печі спеціальною високооктановою вербою - єдиним джерелом енергії, яким володіє дика Україна. Київська влада сильно розлючена таким флешмобом та проводить регулярні облави на власників російських печей. Тих, хто не встиг заховати свою піч на горищі або хоча б винести її в під'їзд та звалити провину на сусіда, хапають, заарештовують та викрадають у концентраційні табори Тернопільщини. Іншим просто міряють черепа циркулем, вставивши одну ніжку в око. Якщо вимірюваний починає кричати російською мовою, другу ніжку вставляють в інше око. Це робиться для того, щоб не зіпсувати шкіру для її подальшого використання в галантерейній промисловості. Портупеї та кашкети зі шкіри російських людей дуже цінуються серед геїв нацистської Німеччини. Так замикається коло. І про це Володимир Володимирович Путін теж обов'язково напише у своїй майбутній статті.

«Зеленського та його команду необхідно терміново лікувати в примусовому порядку, поки вони ще чого-небудь не накоїли, - з глибокою стурбованістю підсумовує російська преса. - Лікувати методами Шойгу та Герасимова, раз Зеленський інших вже явно не розуміє». І це закономірний висновок. Російський корінь - він такий, якщо вже залізе куди, то поки всіх там не повбиває, не заспокоїться.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора