Молоді республіки Донбасу загрузли в жорстоких злодіяннях міжнародних диверсантів, Росія захлинається під українськими бомбардуваннями станиці Мітякінської, Зеленський шантажує світ ядерною дубиною, але вже встають на захист Батьківщини бойові немовлята, і не буде від них ворогові порятунку. Так сказано в книзі російських народних передбачень "Кидок мангуста".

Росія завжди на крок попереду.

Пушилін і Пасічник передбачили кривавий напад України на мирно сплячий Донбас заздалегідь

Так було з евакуацією населення молодих республік у гостинну Росію: поки влада Ростовської області дивувалися, що це за циганський табір на драних автобусах палить у них багаття в чистому полі та штурмує з матюками ЛТП "Котлостроитель", а привітне місцеве населення пояснювало "сраним сєпарам", що, мовляв, пішли геть звідси, самим бухати-то нічого, пакі-пакі ісполать, - героїчні керівники народних республік пани Пушилін і Пасічник передбачили кривавий напад України на мирно сплячий Донбас заздалегідь і навіть записали свої відеозвернення про евакуацію донецьких мадонн за два дні до оголошення такої. Відеофайли були завантажені з таємничої папки російських народних передбачень з романтичною назвою "Кидок мангуста".

Так було і з кривавим замахом на начальника всенародної міліції ДНР пана Сіненкова, коли завбачливі народні міліціонери, передбачаючи недобре набагато раніше, ніж воно сталося, зняли з його джипа номери, перевісили їх на старий УАЗик, з якого, своєю чергою, зняли все, що можна здати в колірмет, після чого підірвали колимагу з жалю прямо під вікнами у пана Пушиліна і відразу ж зловили по гарячих слідах іншого народного міліціонера, який напередодні, за завданням українських спецслужб, забухав до такої міри, що перетворився на "сплячий осередок", а коли прокинувся, то прямо заявив про швидкий наступ України на Росію і Білорусь.

Все це було заздалегідь передбачене в папочці російських народних передбачень "Кидок мангуста"

Так було і з іншими українськими терористами, що перемінували в молодих республіках усі мости, пологові будинки, трансформаторні будки, колірмети й бочки з хімікатами: куди б вони не прийшли на злодіяння, скрізь на них чекали усміхнені пани Пушилін і Пасічник з мішком і наручниками, адже все це було заздалегідь передбачено в папочці російських народних передбачень "Кидок мангуста". Зірвано п'ять тисяч одних лише терактів.

Будучи абсолютно деморалізованими надприродною передбачливістю російськомовного воїнства, з останніх сил опираючись непереборному бажанню перейти на бік Лугандона, українські карателі пішли на прорив у селищі Піонерське, вбили двох мирних жителів, контузили мирного жителя села Комінтернове, побили вікна в поліклініці, зав'язали перестрілку, поранили двох донецьких спецназівців, забарикадувалися в будинку, пішли ва-банк, один убитий, другий затриманий. Яке ж було здивування народних міліціонерів, коли вони впізнали в затриманому народного міліціонера, який підпалив УАЗик начальника народної міліції!

Однак, як би успішно не відбивали атаки невгамовного народного міліціонера народні міліціонери Донбасу, над народом Донбасу продовжують нависати ядерні дубини кривавої хунти. На той випадок, коли стане зовсім вже тяжко, у передбачливих панів Пушиліна і Пасічника, крім "Кидка мангуста", заготовлена ще дієвіша папочка - "Кидок тугосері". Річ у тім, що в умовах фашистського вторгнення захищати батьківщину від полчищ, що біснуються, за повідомленнями російської преси, піднялися "і хлопчаки, і інваліди", і дітки-сироти, і навіть немовлята. На всі питання, навіщо їм це треба, немовлята відповідають: "А хіба у нас є вибір?".

Бойовий тугосеря в рукопашній сутичці використовує тактику мангуста

Немовлята особливо небезпечні. Бойовий тугосеря в рукопашній сутичці, як відомо, використовує тактику мангуста: кількома помилковими кидками він вимотує карателя, що напав на нього, змушуючи реагувати на помилкові випади, а потім, знайшовши відповідний момент, перегризає дезорієнтованому противнику горло, стає сильнішим, форсує Дніпро, доходить до Львова, приймає капітуляцію...

Путіну нічого й робити не треба.

Василь Рибніков