Гіркін стурбований ситуацією в районі Бахмута / скріншот

ЗСУ відновили активний наступ в районі Великої Новосілки і просуваються на північ від Бахмута. Окупанти терміново перекидають на фронт резерви. Про це повідомив колишній польовий командир бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін-Стрєлков.

"По всій видимості, противник відновив наступ на Времівському виступі (район на південь від Великої Новосілки Донецької області – УНІАН), повідомляють про важкі бої", – написав він. 

Також засуджений Гаазьким трибуналом воєнний злочинець поскаржився, що до нього надходить "тривожна інформація" про бої з району на північ від Бахмута. За словами Гіркіна, там проти наступаючих Сил оборони України діють "недоукомплектовані частини 3-го армійського корпусу".

Відео дня

"У противника в тому районі є просування, наскільки глибоке – сказати не можу, інформації мало. Але туди терміново пішли резерви", - написав терорист у своєму Телеграм.

Відзначимо, що заява Гіркіна може бути свідомою дезінформацією і спробою ввести в оману щодо дій російського командування і в цілому ситуації по "той бік фронту"!

Ситуація на фронті - останні новини

У ранкових зведеннях Генштаб ЗСУ традиційно не повідомляє про наступальні дії української армії, згадуючи лише місця оборонних боїв, де атакує агресор. Водночас незалежні аналітики кажуть, що українські сили мають деяке просування як в районі Бахмута, так і в Запорізькій області.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, на даному етапі бойових дій основним завданням української армії є максимальне знищення живої сили, техніки, складів пального та боєприпасів, командних пунктів, артилерії та сил ППО російської армії. Причому останні дні були особливо врожайними в цьому плані.

Вас також можуть зацікавити новини: