Бойовик не стримав сліз перед Путіним / Скріншот

Бойовик "ДНР" Вадим Серік подякував російському диктатору Володимиру Путіну за те, що "Донбас забрали в Росію". Звернемо увагу на той факт, що саме через рішення президента РФ цей екс-терорист став інвалідом. 

Серік у 2015 році отримав мінно-осколкове поранення в селищі Спартак, недалеко від Донецького аеропорту, в результаті чого і став інвалідом-візочником. А зараз він звернувся до Путіна зі сльозами радості на очах. Відповідне відео вмить розтиражувала російська пропаганда.

"Хотів би ще дуже сильно вам подякувати за те, що Донбас забрали в Росію. Недарма ми боролися, недарма пацани гинули. Дякую вам", - сказав бойовик, сидячи в інвалідному кріслі. І на цих словах він розплакався.

Путін у відповідь на це висловив своє захоплення такими терористами, як Серік, він назвав їх "людьми, які не побоялися боротися за себе та інших".

Окупація Росією українських територій

У 2014 році Росія анексувала український Крим і розв'язала війну в Донецькій і Луганській областях. Терористами були створені дві псевдореспубліки - "ДНР" і "ЛНР" з центрами в Донецьку і Луганську (міста з 2014-го окуповані РФ).

24 лютого цього року РФ розпочала відкрите повномасштабне військове вторгнення в Україну.

30 вересня Кремль провів фейкові псевдореферендуми на окупованих територіях України. Після чого Путін підписав "договори про вступ до складу Росії" захоплених українських територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей і заявив, що відтепер їхні жителі – громадяни РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: