Роскомнадзор збирається боротися з "інформаційними вкиданнями" / фото facebook.com/roskomnadzor.official

Роскомнадзор має намір боротися з диверсіями в Інтернеті і психічними атаками по Росії. Про це розповів начальник чергового відділу моніторингу чергової служби у сфері засобів масової комунікації підвідомчого Роскомнадзору головного радіочастотного центру (ГРЧЦ) Кирило Золотов.

"Існують прогнози щодо подальшого використання противником тактики диверсій, індивідуального терору і психічних провокацій для підкріплення нових інформаційних кампаній. На даний момент опрацьовуються сценарії для запобігання подібних інцидентів", - сказав він на сесії російського інтернет-форуму.

Золотов відніс до психатак, зокрема, "інформаційні вкидання" про поганий стан російської економіки, події на фронті, неминучість ядерної війни. 

Відео дня

Події в РФ - останні новини

У Москві жінку затримали через вицвітання червоного кольору на прапорі РФ на автомобільних номерах, тепер їй загрожує штраф або арешт за пропаганду екстремізму.

На тлі повномасштабного російського вторгнення в Україну чистий прибуток "Газпрому" за міжнародними стандартами фінансової звітності за 2022 рік знизився на 41%. Примітно, що заступник голови правління "Газпрому" Фаміл Садигов визнав факт падіння прибутків, однак підкреслив, що показники "хороші".