Російська опозиція поставила за мету знищити Путіна до Нового року / фото ua.depositphotos.com

Російська опозиція поставила за мету знищити нинішнього президента РФ Володимира Путіна до Нового року. Після нього на 100 днів крісло займе голова уряду Росії Михайло Мішустін.

"Путіна приб'ємо - дуже і дуже хочеться. Було у нас кілька епізодів, де ми, м'яко кажучи, "соплі пожували" - або отримали невчасно інформацію, або отримали її вчасно, але у нас не було людей. Був один епізод, коли ми отримали за два дні 100%-у інформацію. У нас була купа часу підготуватися, але ми не змогли, тому що нікого не знайшли і це великий мінус. Я говорив зі своїми партизанами і тепер вони заздалегідь пишуть про свою готовність і де вони територіально. Я з такими людьми спілкуюся особисто, але поки не співпало – ті люди, які готові, поки не потрапляють туди, де знаходиться Путін", - розповів російський опозиціонер В'ячеслав Мальцев.

Політик упевнений, що шанс ліквідувати російського диктатора ще випаде.

"Завдання не змінюється – до Нового року ми повинні знищити Путіна. Це наше завдання, а не української армії чи західних спецслужб. Кожен повинен займатися своєю справою, а наша справа – фізичне знищення Путіна", - зазначив представник опозиції.

За його словами, після цього управління країною перейде до нинішнього голови уряду РФ Михайла Мішустіна.

"Хто буде після Путіна? Зрозуміло хто -  Мішустін, тому що він за Конституцією є виконуючим обов'язки президента протягом 100 днів, тому китайці так активно з ним спілкуються. До цього року Сі Цзіньпін ніяк з Мушистіним не зустрічався. Коли ж він приїжджав до Росії, то спеціально поїхав сам на зустріч з Мішустіним, який потім їздив до Китаю. Я так розумію, він їздив за ярликом на князювання, тому що він о 12:00 зайшов до Сі Цзіньпіна в кабінет, а о 13:00 його літак вже летів на Москву", - підсумував Мальцев.

Смерть Путіна - прогнози експертів

ЗМІ вже неодноразово приписували російському диктатору різні хвороби, в тому числі рак. Наприкінці серпня 2022 року в ГУР Міноборони України повідомили, що Путін хворий і морально, і фізично, при цьому говорилося про шизофренію.

У середині серпня 2023 року ЗМІ дізналися, що останнім часом самопочуття президента РФ погіршилося на тлі тривалої хвороби.

У свою чергу політолог Валерій Соловей 12 вересня розповів, що смерть Путіна можлива до кінця осені.

Вас також можуть зацікавити новини: