Десятки тисяч окупантів загинули в Україні після початку повномасштабної війни /фото УНІАН (Олександр Синиця)

У віддалених регіонах РФ спостерігаються проблеми через великі військові втрати в Україні - в глибинці не вистачає коштів на поховання, окупантів нерідко ховають в простирадлах.

Про це повідомляє 24 канал із посиланням на джерела в розвідці. Там також розповіли, що частину тіл привозять в ями замороженими для уникнення поширення запаху.

Як зазначається, загиблі військові є ударом для місцевих бюджетів, оскільки більшість надходжень йде наверх. Спочатку влада закуповувала хрести, вінки й труни, проте згодом це переклали на родичів окупантів.

Відео дня

Також відомо, що Кремль не визнає великі втрати РФ у війні, тому за багатьма загиблими в Україні числиться статус "зниклого безвісти". За даними розвідки, щодня в РФ ховають до тисячі військових, у тому числі загиблих в лютому-березні. Трун вистачає не для всіх.

"Ховають в простирадлах, з яких стирчать шматки тіл, що розкладаються. Вони заморожують на максимум, щоб менше запаху відчували. Після цього намагаються якнайшвидше поховати, щоб не "потекло", - розповіли очевидці.

За даними Генштабу ЗСУ, з 24 лютого в Україні загинули понад 36 тисяч російських окупантів.