Боягузлива поведінка британського есмінця Defender, який втік від тисяч високоточних залпів «великого» російського флоту в Чорному морі з підібраним хвостом не солоно сьорбаючи, не тільки поставила Лондон на коліна, але і дозволила Росії відпрацювати безліч дієвих методів, що дозволяють в будь-який момент легко розправитися з учасниками фашистсько-біндерівських навчань «Sea Breeze 2021», які стартують сьогодні. Ось що, зокрема, можна зробити.

Поскаржитися китайцям. Скарга повинна бути оформлена максимально витіювато, китайці це люблять, ніяких криків «Полундра!», «Мама!» та «Ми всі помремо!», тільки тонкі натяки у виконанні спеціально навчених китаєзнавців. Так, російський китаєзнавець Вавілов як би ненароком відзначив, що «британський есмінець Defender, відігнаний від наших морських рубежів на цьому тижні, може повторити провокацію. Але не з нами, а вже з Китаєм. Ймовірно, британський флот планує аналогічні провокації в акваторії КНР... Там він буде оскаржувати претензії Китаю на велику спірну територію моря, що межує з кількома країнами». Таким чином, китайці швидко здогадаються, чим їм загрожують куди більш масштабні та кровожерливі навчання «Sea Breeze», і розженуть їх самі, у них є чим.

Нагадати, хто звільнив Європу від коричневої чуми. Росія звільнила Європу від коричневої чуми.

Відео дня

Учасники навчань «Sea Breeze 2021» будуть морально розчавлені, а разом з Черчиллем в трунах почнуть перевертатися Рузвельт, Ататюрк, де Голль, Сім самураїв та навіть Тарас Шевченко

Засоромити. «Нам здавалося, у нас розрядка, є взаєморозуміння, але...» - з образою заявив російський військовий експерт товариш Литовкін, коментуючи провокацію британського корабля. «Мені як морському офіцеру соромно спостерігати таку поведінку британських офіцерів, що ховають свої обличчя під балаклавами», - додав військовий експерт товариш Сівков. «Морський інцидент в Чорному морі - колосальне приниження для королівського флоту, звичайно. Черчілль від сорому в труні перевернувся. Тому забрехалися лондонські командири, - гірко констатував російський журналіст товариш Попов. - Британська посудина нічим не відрізняється від японських шхун, які крадуть рибу в наших водах». Як не соромно рибу-то російську красти? Морди безсоромні балаклавами позакривали, і давай. А тепер взагалі цілим натовпом приперлися, сподобалася стерлядушка російська, ну і так далі. Таким чином, учасники навчань «Sea Breeze 2021» будуть морально розчавлені, а разом з Черчиллем в трунах почнуть перевертатися Рузвельт, Ататюрк, Де Голль, Сім самураїв і навіть Тарас Шевченко, хоча цей, звичайно, навряд чи.

Широко використовувати піратську лексику. «Шкода - не шкода, а на корм рибам, якщо що, їх пустять, - погрожував російський гуманіст Сатановський. - Есмінцем більше, есмінцем менше». «Мені дуже хотілося, щоб двісті англійських моряків на чолі зі своїм командиром корабля заснули вічним сном на дні Чорного моря», - зізнався військовий експерт Баранець. Відправити учасників «Sea Breeze 2021» прогулятися по нок-реї! Накинути їм на шиї пенькові краватки! Нагадати, що одні боялися П'ю, інші Біллі Бонса, а Путіна боявся сам Флінт. Всі сімдесят п'ять не повернулися додому, вони потонули в безодні морській! Страшно капець.

Нагадати, як в російських школах чинять з кораблями НАТО. «За такі круїзи біля Севастополя кораблі НАТО повинні відгрібати, - вважає російський військкор Піддубний. - У нас в школі за таке били». У школі воєнкора Піддубного били за багато, але навіть він ніколи не дозволяв собі грати в корабель НАТО біля севастопольських берегів, тому, власне, і вижив, тому і став військкором.

За повідомленнями російської преси, командир цього корабля збирається піти у фермери, а сам Defender перестав публікуватися в «Твіттері» - швидше за все, злякався та потонув

Нагадати учасникам «Sea Breeze 2021» про те, як погано закінчили моряки есмінця Defender, який прогнівив росіян. Відомо, що варто якомусь російському літаку сміливо пролетіти поблизу від якогось іноземного корабля, як вся його команда поголовно дезертирує та півроку лежить у психіатричних клініках зі всілякими нервовими розладами. Зрозуміло, не став винятком і Defender. Так, вже зараз, за повідомленнями російської преси, командир цього корабля збирається піти у фермери, а сам Defender перестав публікуватися в «Твіттері» - швидше за все, злякався і потонув.

Пояснити учасникам навчань, що у них на батьківщині всі прості люди бажають їм смерті та чекають приходу Путіна. Так вже було з есмінцем Defender. «Звичайним британцям, які не мають відношення до політики, не вдалося стримати гнів, коли вони дізналися про інцидент з есмінцем HMS Defender в Чорному морі. «Не треба на дурника вторгатися», - пишуть люди, що ополчилися на владу власної країни», -  пише «Царьград». «Не вторгайтеся в російські територіальні води, і нічого не трапиться. Навіщо ми в них взагалі заходимо, якщо тільки не для провокації?!». «Я хотів би, щоб у нас був такий же крутий лідер, як Путін». «Топи цей шматок лайна! Нахрен британську армію і їх уряд! Путін, жгі! Топіть їх ракетами «бастіон». Більше подібних дій, аплодую». Ось що писали про брудну англійську провокацію прості англійці. Страшно уявити собі, що буде, коли до них підключаться прості люди з 32 країн-учасниць «Sea Breeze 2021»! А буде всесвітня радянська соціалістична революція, і Путіну не залишиться нічого, крім як ввести скрізь...

Ще раз нагадати, хто звільнив Європу від коричневої чуми. Росія звільнила Європу від коричневої чуми.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора