Гіркін хвилюється, що з фронту знімуть війська перед наступом ЗСУ / скріншот

Атаки повстанців на прикордонні райони Росії можуть змусити російське командування зняти з фронту частину армійських підрозділів, щоб зміцнити ними кордон. А це на руку Україні, вважає воєнний злочинець і терорист Ігор Гіркін (Стрєлков).

Спершу він поіронізував над тим фактом, що прес-служба Міноборони РФ і російські телеграм-канали дають прямо протилежну інформацію: військові повідомляють про розгром "ДРГ противника", а соцмережі рясніють повідомленнями про захід повстанців в нові населені пункти Бєлгородської області.

Потім Гіркін констатував, що, якщо втрата цілого ряду прикордонних сіл в Бєлгородській області відповідає дійсності, то військові будуть змушені створити вздовж усього кордону "суцільний фронт", який доведеться заповнювати загальновійськовими частинами. 

Відео дня

"А ЗСУ це вигідно – у них знову (як і восени минулого року) – значна чисельна перевага в людях, а також у кількості укомплектованих особовим складом загальновійськових частин і з'єднань – нехай недостатньо добре озброєних, але дисциплінованих і готових до бою", - переживає терорист.

Ситуація в прикордонних районах Бєлгородщини

У понеділок озброєні загони повстанців, що представляють антипутінське підпілля Росії, зайшли на територію Бєлгородської області і витіснили урядові підрозділи з декількох невеликих сіл Грайворонського району.  

Російське військове командування організувало гарячкову оборону і спробувало видавити повстанців на територію України, проте бої тривають досі. Більш того, в соцмережах почали з'являтися повідомлення про захід на територію РФ нових загонів повстанців і звільнення ними ще ряду сіл.

Вас також можуть зацікавити новини: