Розширення для Google Chrome "Новини УНІАН"

УНІАН запустив розширення, яке доповнює традиційну сторінку пошуку в браузері Google Chrome актуальними новинами.

Якщо вам набрид стандартний логотип Google на новій вкладці та ви хочете завжди бути в курсі подій, перейдіть за цим посиланням.

Читайте такожGoogle запустивши проект зі зниження залежності від смартфона

Відео дня

Заради вашої зручності та поінформованості на славу попрацювали світлі голови нашого IT-відділу - у розширенні все максимально просто, лаконічно і зрозуміло. При цьому повністю збережена головна стандартна функція нової вкладки - пошуку в Google.

Після встановлення ваша нова вкладка буде розділена на кілька блоків: центральне місце займе традиційний рядок пошуку, нижче будуть розміщені блок головних подій, міні-стрічка останніх новин і блок Погоди УНІАН.

false

Якщо вам не до серйозних новин і хочеться дізнатися про життя зірок, почитати свіжий гороскоп або відгук на новий фільм, натисніть на стрілку ліворуч або праворуч, і вам буде доступний блок легких новин.

false

Розширення доступне двома мовами - російською та українською. Також можна перемкнутися на темну тему, і, звичайно, подякувати нам або насварити нас у відгуках. Якщо вам раптом не сподобається, видалити розширення можна за два кліки.

"Гугліть" з УНІАН!