Як дізнатися пісню / фото pixabay

Часто буває ситуація, коли у фільмі, рекламі або з вуличної колонки грає крута пісня, але дізнатися її назву немає можливості. Зараз за допомогою телефону можна дізнатися назву пісні в будь-якому місці.

Як дізнатися назву пісні за допомогою телефону

Найпопулярнішою програмою для визначення пісні є Shazam. Це мобільний додаток, який прослуховує мелодію через динамік телефону і визначає її назву.

Що за пісня грає / скріншот

Однак Shazam не завжди розпізнає музику правильно. Ця програма часто помиляється. Крім того, додаток не сприймає мотив пісні, наспіваний людиною.

Відео дня

Встановити Shazam на телефон можна з Google Play або Apple Store.

Як розпізнати пісню через Google

Нещодавно компанія Google представила оновлення, в якому розпізнати музику можна за допомогою голосового помічника. Ви можете включити додаток і розпізнати мелодію з будь-якого джерела музики або наспівати мотив самостійно - Google розпізнає ваш мотив і покаже назву пісні.

Знайти пісню гугл / скріншот

Щоб скористатися новою функцією, оновіть додаток Google до останньої версії в Google Play або Apple Store. Потім натисніть на кнопку голосового пошуку - нижче ви побачите кнопку пошуку пісні.

Як дізнатися пісню через гугл / скріншот

Потім пісню можна наспівати або просвистіти. Додаток запропонує кілька варіантів пісень. Або один варіант, якщо мелодія дуже популярна і добре впізнавана.

Користувачі позитивно оцінили нове оновлення Google. Вони відзначають високу точність розпізнавання пісень і зручність використання програми.