Ілюстрація / REUTERS

У Житомирі до 11 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який у минулому році зґвалтував 13-річну дівчинку.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області.

Зазначається, що Житомирською місцевою прокуратурою забезпечено публічне обвинувачення за фактом скоєння жителем Львівщини щодо малолітньої особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої із застосуванням насильства).

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині затримали 13-річного рома, підозрюваного у зґвалтуванні та побитті до смерті жінки

«Встановлено, що у серпні 2017 року 57-річний уродженець міста Борислав Львівської області помітив на вулиці Набережній у Житомирі малолітню дівчинку, 2004 року народження, та, маючи злочинний умисел, заманив її подалі від житлових будинків, де вчинив насильницький статевий акт», - йдеться у повідомленні.

6 серпня вироком Богунського районного суду Житомира злочинця визнали винним у скоєнні особливо тяжкого злочину та призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 11 років.

Як повідомляв УНІАН, у липні на Дніпропетровщині нещодавно звільнений з місць позбавлення волі ґвалтівник-педофіл знайшов собі нову жертву. Внаслідок злочинних дій чоловіка 10-річна дівчинка опинилася у лікарні у важкому стані.