Водій одеської маршрутки гостро реагує на посвідчення УБД / 048.ua

Учасник військової операції щодо захисту України від російської агресії на Сході України Геннадій Бурлаков поскаржився на водія 232 маршрутки в Одесі, який його систематично принижує.

Про це Бурлаков написав у соціальних мережах, передає місцевий сайт 048.ua.

Ветеран заявив, що регулярно їздить по цьому маршруту і пред'являє посвідчення Учасника бойових дій.

Відео дня

Читайте також"Як хочеш, так і їдь": водій маршрутки під Києвом розлютив мережу своїм вчинком - накинувся на АТОшника (відео)

У відповідь на це саме цей водій постійно підбурює чоловіка, а в останній раз, коли АТОвець фотографував водія, той показав літньому ветерану середній палець:

"Цим автобусом я частенько їжджу по місту. Кожен раз, коли я пред'являю посвідчення УБД, я піддаюся глузуванням цього водія. Спочатку він єхидно запитував, що це мені не за віком, і що таких навіть і показувати не треба. Потім питав як би і йому таке отримати. Я відповів коротко: військкомат, контракт, окопи. - Ні! Це не для мене!» - розповідає учасник АТО.

"Сьогодні в який вже раз голосно на весь автобус став приставати до мене з усякими питаннями на ту ж тему. Моє терпіння лопнуло, і я вирішив його сфотографувати. Фото показує найкраще, як він реагує", - зазначив АТОшник.