Михайлик вимагав відставки одеських силовиків  / фото facebook.com/oleg.mykhaylyk

Одеський громадський активіст Олег Михайлик, на якого було здійснено замах, на початку минулого тижня на прес-конференці вимагав відставки начальника ГУ НП в Одеській області Дмитра Головіна і прокурора області Олега Жученка.

Про це повідомляє видання "Бабель" з посиланням на Михайла Кузаконя, голову одеського відділення "Народного Руху України".

Читайте такожОдеський активіст Михайлик, який постраждав від замаху, прийшов до тями

Відео дня

"Це з останнього, що він зробив перед замахом. За цим стоять представники нинішньої влади. Важко сказати хто саме — вони всі дуже тісно пов'язані", - сказав він у коментарі журналістам.

Водночас заступниця голови міського осередку "Народного Руху України" Аліна Радченко зауважила, що останні напади на активістів в Одесі об'єднують два прізвища: мера Геннадія Труханова та "неофіційного хазяїна міста" Володимира Галантерника.

"Олег єдиний з усіх активістів відкрито говорив, що буде балотуватися в мери Одеси", — зазначила вона.

Нагадаємо, замах на убивство одеського громадського діяча Олега Михайлика було скоєно 22 вересня. Його колеги з партії "Сила людей" переконані, що причиною стали антимерські акції проти Геннадія Труханова та боротьба із забудовами в Одесі.