Поліція Харкова оголосила в розшук громадянин Туреччини, якого підозрюють у вбивстві соїх співвітчизниць \ УНІАН

Поліція Харкова оголосила в розшук громадянин Туреччини, якого підозрює у вбивстві двох 20-річних іноземних студенток.

Читайте такожУ Харкові зарізали двох студенток з Туреччини (відео)

Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції України, у якому також розміщено фотографії підозрюваного.

Відео дня

Зазначається, що його буде оголошено в міжнародний розшук. Так, повідомляється, що розшукується громадянин Туреччини Цокмез Гусну Цан, 1998 року народження, за скоєння особливо тяжкого злочину. Прикмети: на вигляд 20-25 років, зріст 170 см, міцної статури, волосся чорне, має пірсинг на лівій брові та під нижньою губою. На обличчі сліди подряпин, характерні слідам від пальців рук».

Також працівники поліції встановлюють свідків злочину, які 31 грудня в період з 16:00 до 19:00 в районі вулиці Валентинівської та станції метро «Студентська» бачили вказану особу та водія автомобіля, до якого звертався розшукуваний з проханням відвезти до Міжнародного аеропорту «Харків».

Нацполіція розмістила знімок підозрюваного \ Нацполіція

Як повідомляв УНІАН, 3 січня близько 09:30 до Київського відділу поліції звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету.

За його словами, студентки з 31 грудня 2018 року не відповідали на телефонні дзвінки.

В орендованій квартирі по вулиці Валентинівській працівники поліції виявили тіла двох дівчат з ознаками насильницької смерті.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство"). Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.