Чоловік розстріляв подружжя біля суду в Миколаєві \ Фото УНІАН

Жителю Миколаєва, який вчора розстріляв подружню пару біля Миколаївського райсуду, сьогодні оголосили про підозру.

Читайте такожЗ'явилися фото подружжя одеситів, яких розстріляли в Миколаєві

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області. "Сьогодні, 31 січня, слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, оголосили про підозру 52-річному мешканцю обласного центру у вчиненні злочину, передбаченого п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство")", - сказано в повідомленні.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Суд готується обрати підозрюваному запобіжний захід.

Як повідомляв УНІАН, вчора в Інгульському районі Миколаєва біля Ленінського районного суду місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя.

Жінка загинула на місці події, чоловік у кареті швидкої допомоги. 52-річний зловмисник був затриманий оперативником Інгульського відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний і його жертви були опонентами по справі, яка розглядалася в райсуді за борговими зобов'язаннями. Суд виніс рішення на користь подружжя. Коли учасники вийшли з будівлі суду, зловмисник дістав з машини вогнепальну зброю і зробив кілька пострілів у чоловіка і жінку.