Вбивцю затримав працівник Інгульського відділу поліції / mk.npu.gov.ua

У поліції розповіли про причини стрілянини, яка сталася сьогодні, 30 січня, на виході з Ленінського районного суду на вулиці Космонавтів, 81 в Миколаєві.

Про це "НикВести" повідомили в поліції.

На місці події заступник начальника ГУНП в Миколаївській області, начальник слідчого відділу Іван Виговський розповів, що чоловік, який стріляв, не визнає борг, визначений йому судом.

Відео дня

«Сьогодні відбулося судове засідання по цивільній справі щодо заборгованості, ще 2008 року, яка виникла між жителем Миколаєва і двома жителями Одеси. Рішення було прийнято на користь осіб, які подали цивільний позов. Після чого необхідно було сплатити певну суму збитку», - розповіли в поліції.

Читайте такожУ Миколаєві затримали чоловіка, який розстріляв подружжя біля суду (фото)

За їх даними, чоловіка затримав працівник Інгульського відділу поліції, який в цей момент проїжджав повз.

«Як стало відомо, що він не визнає борг, який йому визначив суд. Після судового засідання, в учасників події виник конфлікт, в ході якого чоловік з рушниці здійснив два постріли», - повідомили в поліції.

За словами працівниці Ленінського суду, на виході з будівлі невідомий дістав зброю і розстріляв чоловіка і жінку, які були сторонами у цивільній справі. Жінка повідомила, що чула 4-5 пострілів, після чого приїхала поліція.

Відзначається, що поряд з будівлею суду знаходяться дитячі гуртки, кафе, банк та інші громадські заклади.

Крім того, в прес-службі поліції повідомили, що чоловік помер по дорозі в лікарню, спільникові вбивці вдалося сховатися, а в Миколаєві оголосили план «Перехоплення». На даний момент розшукується мікроавтобус «Мерседес Віто», на якому втік підозрюваний.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Як повідомляв УНІАН, у середу, 30 січня, на вул. Космонавтів у Миколаєві, біля будівлі «Космос Плаза», де розташований Ленінський районний суд, розстріляли чоловіка і жінку.