Злочинець стріляв в упор з рушниці / скріншот

У мережі проявилося відео з камери спостереження, на якому чітко видно момент розстрілу подружньої пари в Миколаєві.

Ролик виклав на своїй сторінці в Facebook член колегії МВС і нардеп Антон Геращенко.

Читайте такожСтрілянина в Миколаєві: у поліції назвали причину конфлікту

Відео дня

«Ціна двох життів в Миколаєві - 40 тисяч доларів ...Сьогодні в Миколаєві, на виході з будівлі суду була розстріляна подружня пара. 10 років тому вони позичили своєму знайомому велику суму грошей під відсоток, але боржник не виконав своїх зобов'язань щодо повернення боргу. Сьогодні невинно убієнні прийшли до суду за рішенням про стягнення боргу з відсотками. Вбивця дочекався їх і холоднокровно застрелив  з мисливської рушниці, після чого здався в руки поліції. Залишок свого життя він, судячи з усього, проведе за ґратами. 40 тисяч доларів і ненависть ...», – написав Геращенко.

Раніше місцеве видання «Новини-N» опублікувало відео з камери спостереження, яка встановлена з іншого боку. На ньому видно лише спину вбивці.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 30 січня, близько 15.00 в Інгульському районі Миколаєва біля Ленінського райсуду місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружню пару. Жінка загинула на місці події, чоловік помер в кареті швидкої допомоги. Зловмисник був затриманий оперативним співробітником Інгульського відділу поліції.