false

Раніше ОДА відремонтувала старий корпус цієї школи. Влітку минулого року почалося будівництво нового корпусу, в якому, крім обсерваторії, будуть побудовані спортивний зал і зал для силових видів спорту, а також лабораторії фізики, хімії та біології.

Голик також повідомив, що незабаром тут з'явиться стадіон з повнорозмірним футбольними полем і біговими легкоатлетичними доріжками з професійним покриттям.

«Завжди приємно бачити баштові крани в місті. Це означає, що місто будується. Це означає, що місто розвивається. Але баштовий кран в селі - таке є тільки у нас. А все тому, що це - децентралізація, ініційована президентом Петром Порошенко. Тому ОТГ отримали більше фінансових ресурсів і можливість самим приймати рішення, що потрібно громадам», - сказав Голік.

Відео дня

В даний час Дніпропетровська ОДА реконструює більше 30 шкіл одночасно.

«У дітей цієї школи в її новому корпусі буде і можливість спостерігати за зірками, і красивий вид на Дніпро. Унікальна виходить школа. Все, що в ній буде, окремо є поки не в багатьох школах, а так, щоб було все разом - обсерваторія, лабораторії і стадіон - тільки в цій», - сказав радник.