Maruv не їде на Євробачення / Фото УНІАН

Все більше українських зірок не стримуються і висловлюють свої думки щодо того, що MARUV відмовилася від участі в конкурсі "Євробачення-2019".

Наступною свою позицію висловила Народна артистка України, співачка Наталка Могилевська, передає ТСН. Все, що відбувається виконавиця назвала "насильством над творчістю".

"Це насильство над свободою слова! Вона ще молода дівчинка, не навчена життям в цих жахливих політичних іграх, вона ще боїться йти проти системи. Наша система настільки міцна, груба і продажна, що вона нагне тебе поламає! Але її потрібно змінювати, і це зробити легше, коли у тебе така підтримка, Україна з тобою!" – зазначила Могилевська.

Відео дня

Читайте такожДанилко пояснивши, хто має поїхати на Євробачення 2019 від України

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV повинна була представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який пройде в Ізраїлі. Її перемога на нацвідборі спровокувала скандал – ряд політиків та громадських активістів виступив проти кандидатури виконавиці, оскільки вона гастролювала в Росії.

На своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ. Незважаючи на це, переговори між Громадським і співачкою провалилися.