Директор мистецького центру Кудовба / Фото: Facebook

У Львові директор мистецького центру відмовився продовжувати навчання 11-річного школяра, оскільки батько хлопця висловив підтримку кандидату на посаду президента України Володимиру Зеленському.

Читайте такожАстролог розповів, як Зеленський здивує українців і чому його хочуть вбити

Про це директор мистецького центру «FoRa» Володимир Кудовба 21 квітня повідомив на сторінці батька школяра у Facebook.

Відео дня

«Договір про співпрацю між мною і вами про надання послуг з розвитку творчих здібностей у вашого сина у вокальній студії мистецького центру «FoRa» буде розірвано завтра у зв'язку з різною позицією у підходах та принципах виховання дітей. Я не зможу працювати з людиною, яка на мій погляд, зрадила основні положення патріотизму і любові до своєї мови і культури», - зазначив у своєму дописі директор мистецького центру.

Кудовба також пообіцяв повернути батькам «невикористані кошти, оплачені за навчання та літній табір» / скріншот

Він також пообіцяв повернути батькам «невикористані кошти, оплачені за навчання та літній табір».

Увечері 23 квітня Кудовба на своїй сторінці у Facebook повідомив, що за свій пост на сторінці батька учня за останню добу він отримав 73% дописів з підтримкою його дій, 23% - з критикою, а 4% - були повчальними.

У дописі він також вибачився перед своїм учнем через вказаний конфлікт.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, 21 квітня журналіст Анатолій Шалаєв розмістив на своїй сторінці у Facebook фото Володимира Зеленського з підписом «Наш президент». Цього ж дня у коментарі під даним фото директор мистецького центру «FoRa», заслужений артист України Володимир Кудовба написав, що відмовляється продовжувати навчання його сина.