Драган помер у клініці / фото Без купюр

В одній із клінік Стамбула (Туреччина) помер ветеран АТО, спецпризначенець 3-го полку спеціального призначення Віталій Драган "Кощей".

Читайте такожСкандал в Інституті раку через відмову лікувати АТОшника: медика через слова "убивав на Сході братній народ" вже звільнено (документ)

У 2017 році в нього діагностували пухлину лімфатичної системи. Торік небайдужі оголосили збір коштів на лікування 26-річного Віталія, потрібно було зібрати 45 тисяч доларів. Через деякий час із активістами зв’язалися представники турецької клініки Gophastanesi, що в Стамбулі, й запропонувати йому лікування у себе, повідомляє "Без купюр".

Відео дня

Драган переніс кілька курсів хіміотерапії та операцію з трансплантації кісткового мозку, поневіряння в українських медичних закладах.

Нагадаємо, торік довкола лікування Віталія Драгана спалахнув скандал після того, як лікар Національного інституту раку Анна Губарєва відмовила військовому у пільговому лікуванні, аргументувавши тим, що той, на її думку, "вбивав на Сході братній народ".

Лікарку то звільняли, то поновлювали на роботі. Зрештою вона публічно вибачилася перед військовим.