Друге місце в конкурсі зайняв італійський репер Махмуд з піснею Soldi. Третє - росіянин Сергій Лазарєв з композицією Scream.

Однак найвидовищніші номери і найяскравіші костюми були зовсім не у призерів. Австралійка Кейт Міллер-Хайдке з піснею Zero Gravity літала в «космосі». Справжній БДСМ-перформанс влаштувала на сцені ісландська група Hatari. Їхня пісня Hatrið mun sigra перекладається як «Ненависть переможе».

Читайте такожПереможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив головне правило конкурсу

Також відзначилась представниця Кіпру Tamta з піснею Replay. Учасниця з'явилася на сцені в провокаційному напівпрозорому боді та лакованих ботфортах.

Головною подією на конкурсі став виступ співачки Мадонни в якості запрошеної зірки. Однак фанати дуже розчарувалися у виступі зірки, яка моментами не попадала в ноти.

А от зіркова гостя від України Вєрка Сердючка запалила сцену та здивувала глядачів. Також на сцену вийшли фіналісти і переможці Євробачення різних років. Це Вєрка Сердючка, Кончіта Вурст, Елені Фурейра, Монс Зелмерлев і Галі Атарі. Разом артисти виконали чуттєву композицію Hallelujah.