У КНУ протестують проти призначення екс-заступника голови адміністрації Януковича / фото univ.kiev.ua

Студентам, що вимагають скасувати наказ про працевлаштування заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова на посаду професора кафедри конституційного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, пообіцяли, що ректор Леонід Губерський зустрінеться з ними завтра.

Читайте такожВідновлення Портнова в КНУ: студент заявив про погрози за участь в акції протесту

Як передає кореспондент УНІАН, проректор з науково-педагогічної роботи КНУ Володимир Бугров розповів студентам, що мав телефонну розмову з Губерським і той запевнив, що завтра о 10.00 готовий буде зустрітися з студентами в університеті.

Відео дня

Разом з тим протестувальники вирішили не розходитися та залишитися під кабінетом ректора, де вони оголосили сидячий страйк, до завтрашнього ранку, зокрема і для того, щоби не допустити контр-мітингу на підтримку Портнова.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 20 червня, близько 200 студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка беруть участь в акції протесту проти призначення Портнова викладачем на кафедру конституційного права.

Учасники акції вимагають скасувати наказ про працевлаштування Портнова та закликають ректора КНУ Леоніда Губерського публічно вибачитися за призначення Портнова.