Поліцейські зупинили п'яного прокурора за кермом, але він втік від них в кущі / фото Сергій Бумер / Інформатор

У суботу, 27 липня, у Києві на Голосіївському проспекті патрульні зупинили Chevrolet Cruz, за кермом якого, за повідомленнями очевидців, знаходився п'яний чоловік.

Читайте такожВ Одесі нетверезий водій, тікаючи від поліції, збив пішохода і сам загинув (відео)

Власником авто виявився прокурор Васильківського відділення Києво-Святошинської прокуратури. У чоловіка дійсно були присутні всі ознаки алкогольного сп'яніння: нерівна хода, запах з рота і невиразна мова, повідомляє "Інформатор".

Прокурору відразу запропонували пройти перевірку на драгері на місці і знайшли двох понятих, але чоловік відмовився. Йому також надали можливість проїхати до медустанови, щоб пройти експертизу там. Цю пропозицію він теж не прийняв.

Начальник прокуратури ніяк не міг зрозуміти, навіщо у нього забирають документи, хто такі поняті, а між своїми репліками час від часу гикав, повідомляє видання.

Коли чоловік втомився, він вирішив погодитися на експертизу в медустанові. Але як виявилося, це був хитрий хід. Таким чином прокурор нібито відволік правоохоронців і втік через кущі в невідомому напрямку, закривши перед цим свій Chevrolet.

За законодавством, співробітники поліції не мають права затримати прокурора, адже вони не були свідками того, як він порушує. Та ж ситуація з його машиною, її не заберуть на штрафмайданчик. Тому чоловікові просто прийде повістка до суду.

Як повідомляв УНІАН, п'яний водій зачитав ліричний реп про кохання столичним патрульним.