Свої 9 років онлайн гіпермаркет збирається відсвяткувати масштабним розпродажем HappyKastaDay, який відбудеться 31 липня і 1 серпня. Найулюбленіші бренди, безкоштовна доставка при покупці від 999 гривень, оригінальні акції, нові ринкові техніки. Це лише парочка сюрпризів, які приготувала Kasta, а головна фішка — нові правила гри. Їх суть полягає в тому, щоб дозволити клієнту «налайкати» собі найбільшу знижку, значно знизивши ціну товару. Діюча в святкові дні знижка поширюється на певні види товарів, і її можна змінити — «посунути» ціну вниз, проявивши активність. Як це зробити? Дуже просто.

Для цього товар, який сподобався потрібно відзначити, натиснувши на розташовану поруч іконку. Таким чином з'являється можливість накопичити знижки собі і іншим, оскільки кожні два лайка переводяться в гривню дисконту. Чим більше покупців відзначить товар, тим менше буде його ціна. При цьому краще не забувати, що в акції бере участь обмежена кількість товару і поспішити, додавши його у «Вибране». Тепер вам просто потрібно стежити за зменшенням ціни в режимі реального часу.

Так як дати завжди мають символічне значення, Kasta зі своїми партнерами приготувала ще кілька сюрпризів з використанням цифри 9. Наприклад, кожне 9-е замовлення серед оплачених банківською картою Visa онлайн, автоматично отримує знижку в 9%, обрані дев'ять щасливчиків серед тих, хто використовував для оплати карту Visa, отримують 99% знижки від свого замовлення! Гроші повертаються на особистий рахунок у вигляді бонусів. А замовлення сумою вище 999 гривень, буде доставлено безкоштовно. Не забули і про учасників програми лояльності KastaBlack, які також мають свої переваги — вони отримують доступ до акцій на 19 хвилин швидше, ніж інші користувачі. А покупці з мобільного додатка Kasta можуть на 9 хвилин раніше йти за знижками, обігнавши користувачів основного сайту. Адже правда, відмінні сюрпризи пропонує Kasta ?!

Відео дня

У дні святкового розпродажу з'являється прекрасна можливість стати власником місячної або річної передплати на KastaBlack — для цього вам буде достатньо сплатити її картою Visa і отримати 50% знижки. Це відмінний спосіб зменшити свої витрати, отримуючи замовлення безкоштовно кур'єром до дверей квартири або в одне з 105 діючих по всій Україні відділень KastaPost. А замовлені речі завжди можна буде безкоштовно розглянути і приміряти, і в разі, якщо з якої-небудь причини вони не підійдуть, відправити назад, гроші ви отримаєте назад на банківську карту протягом 3-4 хвилин.

Є і ще кілька подарунків. У розпродажні дні всі клієнти, які оформлять попереднє замовлення, отримують ще й промокод на 30 гривень, який можна використати в наступний раз при оплаті. На Facebook-сторінці Kasta в цей час будуть розігруватися сучасні гаджети, смартфони, набори електроніки і дуже крутих вражень.

Цей рік команда Kasta відзначає новими успіхами, впровадженням інноваційних технологій, зміною та поліпшенням своєї моделі бізнесу, розширенням списку категорій, серед яких нещодавно з'явилася електроніка і побутова техніка, що дає можливість онлайн-платформі активно розвиватися, а покупцям робити найрізноманітніші покупки, практично відразу отримуючи їх у відділеннях KastaPost.

Давайте разом з Kasta рухатися вперед і нехай ніщо не стоїть на шляху виконання наших бажань!