Рішення прийнято відповідно до висновків розширеного засідання колегії МВС / facebook.com/mvs.gov.ua

Керівники головних управлінь Національної поліції у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях звільнені з посад.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, таке рішення прийнято відповідно до висновків розширеного засідання колегії МВС.

Наразі колишнього керівника ГУ Нацполіції у Львівській області Валерія Середу призначено начальником Департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції України.

Відео дня

Колишнього начальника ГУ Нацполіції у Житомирській області В’ячеслава Печененка призначено в центральний апарат Національної поліції.

Читайте такожНа РНБО обговорять створення Служби фінансових розслідувань – Аваков

«Наразі вирішується питання подальшого проходження служби колишніми начальниками головних управлінь Нацполіції в Запорізькій і Закарпатській областях», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 23 серпня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на колегії Міністерства внутрішніх справ щодо аспектів діяльності органів системи МВС звернувся до голови Нацполіції Сергія Князєва, щоб той конкретно назвав керівників областей, де спостерігаються найгірші показники у розкритті злочинів.

Князєв заявив, що, "зважаючи на сукупність допущених недоліків в організації роботи із протидії злочинності, є суттєві нарікання на керівників наступних головних управлінь: Львівської, Закарпатської, Запорізької, Житомирської областей".

"Я готовий прийняти кадрові рішення з цих зазначених керівників, пане міністре, і також зауважу, що чимало прорахунків у роботі допущено у Дніпропетровському главку, але саме за неналежну організацію роботи підрозділу керівника звільнено в минулому місяці", - сказав Князєв.

Аваков наголосив, що "повинна бути відповідальність, і ці керівники повинні знайти іншу працю".

Як повідомляв УНІАН, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що нинішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков збереже свій пост у новому Кабінеті міністрів України.