Раніше він обіймав посаду керівника поліції Хмельниччини / фото: Facebook/Виконский

Начальником Головного управління Національної поліції у Львівській області призначено полковника поліції Василя Віконського, який раніше обіймав посаду керівника поліції Хмельниччини.

Як повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України, сьогодні, 4 вересня, голова Нацполіції Сергій Князєв представив новопризначеного керівника поліції Львівської області.

Читайте такожНа Дніпропетровщині представили нового голову обласної поліції (фото)

Відео дня

Князєв, зокрема, зауважив, що Віконський одним із перших приєднався до правоохоронців, які стали на захист держави на сході. «Він така людина - отримав завдання і пішов виконувати. Я з великою повагою ставлюсь до цього офіцера, який з часом став дуже ефективним менеджером на керівних посадах», - наголосив Князєв.

Голова Нацполіції окреслив основні завдання, які стоять перед новопризначеним керівником. Зокрема, йдеться про поліпшення соціальної складової роботи поліцейських – забезпечення житлом, соціальними пільгами, можливостями професійного росту.

Довідка УНІАН. Василь Віконський 1981 року народження. У вересні 2017 року його було призначено начальником ГУ Нацполіції у Хмельницькій області, до цього працював на посаді заступника начальника ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.