Восени відбудуться прем'єри п'яти українських фільмів, які можна буде подивитися в кінотеатрах вже невдовзі. Не пропустіть.

"Заборонений" прем'єра 5 вересня

Читайте такожВийшов трейлер нового "Термінатора" (відео)

Художній повнометражний фільм про життя і смерть Героя України - Василя Стуса. Події картини розгортаються в останні роки життя поета. Минулоріч навколо фільму розгорівся скандал через сцену суду з Медведчуком, який був адвокатом поета. Спочатку в картині була "лінія Медведчука", потім її прибрали, а потім знову повернули.

"Фокстер і Макс" прем'єра 19 вересня

"Фокстер і Макс" – перший український сімейно-пригодницький фантастичний фільм. Картина розповідає про пригоди підлітка і пса-супергероя. Зйомки проходили на вулицях Києва з використанням справжніх роботів.

"Захар Беркут" прем'єра 10 жовтня

"Захар Беркут" - екранізація однойменної історичної повісті Івана Франка. Історичний екшн розповідає про боротьбу українців з монгольською ордою на чолі з ханом Бурундою. Критики очікують, що це буде видовищний та динамічний фільм.

"Додому"прем'єра 7 листопада

Фільм розповідає історію кримського татарина Мустафи, двоє синів якого поїхали в Київ після анексії півострова. Картина вже завоювала кілька нагород. 23 серпня фільм обрали в якості національного претендента від України на премію "Оскар" за кращий фільм іноземною мовою.

"Ціна правди"прем'єра28 листопада

Фільм спільного виробництва України та Польщі, присвячений Голодомору. Британський журналіст Гарет Джонс прагнув першим відкрити світові правду про Голодомор. Американська компанія Samuel Goldwyn Films купила права на прокат картини в Північній Америці.