Загороднюк зауважив на недостовірності інформації, що поширюють деякі ЗМІ / фото УНІАН

Міністр оборони Андрій Загороднюк запевнив, що бюджет на оборону України наступного року не зменшуватиметься.

Як повідомила прес-служба Міноборони, про це він сказав, відкриваючи XVI Міжнародну спеціалізовану виставку «Зброя та безпека – 2019».

«Бюджет Міністерства оборони України в наступному році буде збільшено, цей процес наразі триває, і я думаю, що усі будуть задоволені результатом», - сказав він.

Відео дня

Читайте такожМіноборони не планує скорочувати склад ЗСУ

Загороднюк зауважив на недостовірності інформації, що поширюють деякі ЗМІ, щодо начебто зменшення бюджету на озброєння для українського війська та зменшення бюджету Міністерства оборони загалом.

Також він підкреслив, що такі заходи, як спеціалізована виставка «Зброя та безпека», важливі для розвитку вітчизняного оборонно-промислового комплексу. "Відсоток нової техніки в Збройних силах України не є таким, який підходить нам за нашими планами. Але тут знаходяться ті, хто допоможе виправити цю ситуацію. Особливо ми дивитимемося на технологічні зразки, які допоможуть нам вийти на новий рівень технологій – на цьому буде особливий фокус. Ми однаково дивитимемось як на державні підприємства, так і на приватні", - сказав міністр.